Retourneren

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals je had verwacht? Bij Susas Collection heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na de factuurdatum je bestelling naar ons terug te sturen.

Hoe stuur je je retour op de juiste manier op?

  1. Verpak de producten indien mogelijk in de originele verpakking. Het daadwerkelijk versturen met de post dient in een luchtkussen envelop of doosje te gebeuren.
  2. Vul het retourformulier dat je bij je bestelling hebt gekregen volledig in en stop dit in de envelop of doos.
  3. Noteer het volgende adres op je retourzending:

Susas Collection

Wijnverlater 29

8253LP Dronten

Dit is geen bezoekadres

  1. Zorg dat je retour voldoende is voorzien van frankering. Voor een envelop is dit € 1,95, voor een brievenbuspakje € 4,10 en voor een pakket is dat €6,75
  2. Verzend je retour via een PostNL servicepunt of brievenbus.

Retourvoorwaarden

Alleen onbeschadigde sieraden, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking toevoegen (luchtkussen envelop of doos) en voldoende voorzien van frankering inclusief ingevuld retourformulier. Bij sets kunnen geen afzonderlijke producten retour worden gestuurd. Om hygiënische redenen mogen oorbellen niet zijn gepast. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

Onze retourvoorwaarden:

  • Retour sturen kan alleen binnen de genoemde 14 dagen en ruilen ook binnen deze 14 dagen
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening en ook de eventuele risico’s van het verzenden is de verantwoording van de klant
  • Retourzendingen waar geen naam of ordernummer bij genoteerd zijn, worden tot 1 maand na datum van ontvangst bewaard. Na deze periode wordt de retour in onze eigen administratie verwerkt en kan hier geen aanspraak meer op gemaakt worden
  • Als de gehele bestelling retour gestuurd wordt, krijg je het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten vergoed (dit geldt niet voor de retourkosten)

Sommige sieraden kunnen niet retour worden gestuurd:

  • Gepaste of gedragen oorbellen

Voldoet je retour niet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen we je retour weigeren.

Terugbetaling

Wij betalen na ontvangst van de goederen het factuurbedrag binnen 14 dagen aan je terug. Zowel de kosten als het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een zending kwijt raakt bij PostNL) zijn bij een retournering voor eigen rekening. Wil je dus zeker zijn dat het pakketje bij ons aankomt, verstuur dan je retour per brievenbuspakje of pakket.